Ajánlatunk cégeknek

Rendelet

Az egészségügyi miniszter által kibocsátott és hatályos munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII törvény, valamint az 50/1999. /XI. 3. | EüM rendelet, valamint az EüM rendelet módosításáról szóló 47/2001. /XII. 23./ rendelet és a 3/2002/ VII. 30./ ESZCSM rendelete szerint, a munkáltató köteles a munkavállaló látásának vizsgálatát biztosítani, őt látásvizsgálatra elküldeni. A munkavállaló - a külön jogszabály szerinti időszakos alkalmassági vizsgálatokon túlmenően - köteles e vizsgálaton részt venni.

A vizsgálatot a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó orvos végzi el, aki indokolt esetben a munkavállalót szemészeti szakvizsgálatra utalja be.
Ha szemészeti szakvizsgálat eredményeként indokolt, illetve a munkavállaló által használt szemüveg vagy kontaktlencse a képernyő előtti munkavégzéshez nem megfelelő a munkáltató a munkavállalót - a külön jogszabályban meghatározott költségtérítési szabályoknak megfelelően - ellátja a szükséges, a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveggel.

Védőszemüveg ajánlatunk és szolgáltatás:

A fentiekben foglalt rendelkezések végrehajtásából eredő költségek a munkavállalóval szemben nem érvényesíthetők.

A fentiekkel kapcsolatban ajánljuk szolgáltatásunkat az alábbiak szerint:
optometristánk szakszerű látásvizsgálatot végez és amennyiben szükséges, szakképzett látszerész a vizsgálati eredmények alapján szemüvegrendelést vesz fel. A vizsgálat alkalmas a szem állapotfelmérésére és arra, hogy a későbbiekben a szem állapotváltozásait kövesse.
A látásvizsgálat az alábbiakat tartalmazza: visus vizsgálat (látásélesség), szemüveg ellenőrzése. A látásvizsgálat elvégzését évenkénti rendszerességgel vállaljuk üzletünkben, ahol a vizsgálatot a korszerű computeres műszerrel, illetve a hagyományos, szubjektív vizsgálati kontrollal végezzük el. A vizsgálatokat, 10 fő létszámot meghaladóan a cégeknél helyszínen is elvégezzük kérésre.

Szemüvegkeretek közel 300 darabos standard mintakollekcióból választhatók. Igény szerint ez bővíthető az üzleteinkben megtalálható márkás kollekciókkal.

Kérjük, keressenek minket, hogy szolgáltatásunkkal az Önök és alkalmazottaik rendelkezésére állhassunk!